Despre

gia eurotop speed pitesti
Firma noastra si-a castigat si mentinut respectul clientilor interni si internationali prin serviciile de calitate pe care le ofera.
 
Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie.

Din anul 2015 am inceput activitatea si pe un alt  segment de transport:

– Utilaje pentru santiere (nacele, buldoexcavatoare, excavatoare, cilindrii compactori, freze, foreze, generatoare, baraci de santier)
– Utilaje destinate manipularii de marfuri: stivuitoare, telehendlere
– Utilaje agricole: tractoare, pluguri, freze, discuri agricole, combine, prese de balotat etc.
– Utilaje industriale: prese, strunguri, freze etc.
– Autovehicule avariate si neavariate
– Ambarcatiuni

Un alt atuu pe care il detinem este simtul responsabilitatii fata de marfa pe care o transportam.
Societatea noastra are incheiate contracte de asigurare marfa in valoare de 30.000 euro pentru parcurs intern si in valoare de 100.000 euro pentru parcurs extern.

Autovehiculele noastre se prezinta in stare foarte buna de functionare, avand toate reviziile efectuate la zi, sunt acoperite cu prelata decopertabila facilitand astfel incarcarea si descarcarea marfii. Sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa si liza. Deasemenea platforma pentru transport utilaje si auto este echipata cu troliu de 12 tf si este prevazuta cu rampa hidraulica pentru facilitarea incarcarii si descarcarii.

Interfata dintre firma si client o reprezinta angajatii. De aceea salariatii societatii noastre sunt atent selectionati, astfel incat, in relatia cu clientul sa dea dovada de respect, responsabilitate, simtul raspunderii, seriozitate si profesionalism fata de sarcinile pe care le au de indeplinit in cadrul firmei.

Daca vreti ca bunurile dumneavoastra sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta din punct de vedere calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale firmei noastre.

Si pentru ca deviza noastra este “un client multumit este un client castigat”, vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dumneavoastra.

Astfel, va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de mijloace de transport:
– camioane de 22 tone cu urmatoarele dimensiuni: L-13.6m, l-2.5m, H-2.7m, masa total maxim admisa – 22tone;
– camioane de 22 tone cu urmatoarele dimensiuni: L-13.6m, l-2.5m, H-3,0 m, masa total maxim admisa – 22tone;
– platforma de 12 tone cu urmatoarele dimensiuni: L-7.5m, l-2.5m, , masa total maxim admisa 12 tone
– transport cu platforma cu masa total maxim admisa de 1.5 tone

Transport marfa

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa.
Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de caracteristicile marfii dumneavoastra precum: lungime, latime, inaltime, greutate, marfa pe palet, marfa vrac, marfa la sac etc.

Daca timpul de tranzit al marfii este esential pentru dumneavoastra va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

Va punem la dispozitie si serviciile noastre logistice pesonalizate si adaptate fiecarui client:
-depozit de tranzit si transbordare in suprafata de 500 mp acoperit si 2000 mp descoperit
-depozitarea marfii in perfecte conditii de siguranta calitativa si cantitativa
-manipulare incarcare – descarcare cu utilaje moderne si adecvate
-consolidarea livrarilor si livrarea in timp la clientul final

Ne gasiti in comuna Albota, judetul Arges, Prelungirea Craiovei 795 bis, pe drumul european E574.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *